Semasa

“Ya Allah, Handsomenya..” Tidak Menunggu Lama, Akhirnya Neelofa Dedahkan Juga Raut Wajah Bilal, Sipi Pun Jadilah

Selebriti popular, Noor Neelofa Mohd Noor dilihat hampir mendedahkan wajah anak sulungnya, Muhammad Bilal dalam sebuah video yang dimuat naik menerusi Instagram Stories miliknya.

Namun, selepas memuat naik video tersebut menerusi akaun peribadinya, pemilik akaun peminatnya yang dikenali sebagai @lofa.world pula menjadi tumpuan selepas berkongsi hantaran yang sama.

Perkongsian tersebut telah mengubat rindu peminat, yang sekian lama mengidam untuk melihat wajah anak Neelofa.

Rakaman Video ada di Bawah Sekali

Sipi-sipi pun jadilah

Handsome macam jebat

Rambut ikal mayang

Menerusi video tersebut, kelihatan Bilal sedang menepuk-menepuk meja dengan tangannya yang kelihatan gebu selepas diberi makan.

“First finger food! Habis dia penyek dengan tangan sado dia,” tulisnya.

Bagaimanapun, apa yang menarik perhatian adalah, dalam video berkenaan Neelofa dilihat mendedahkan raut wajah Bilal lebih banyak berbanding sebelum ini.

Malah, dalam video tersebut jelas kelihatan rambut Bilal yang berwarna keperang-perangan seperti Mat Salih sekaligus ada yang menganggap rupa Bilal memiliki iras, Jebat Jayden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by neelofa.fans (@lofa.world)

Menjengah diruangan komen, rata-rata pengikut selebriti popular itu teruja dengan perkongsiannya kali ini dan berharap, Neelofa akan mendedahkan wajah anak sulungnya itu tidak lama lagi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by neelofa.fans (@lofa.world)

Terdahulu, Neelofa dan suaminya, PU Riz memaklumkan kepada semua peminat untuk tidak mendedahkan wajah Bilal sehingga tiba masa yang sesuai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *