Semasa

Selamat Dikebumikan, Mngsa Nahas ‘Lvmba Haram’ Tinggalkan Isteri Muda dan Anak yg Masih Kecil

GEORGE TOWN – Empat penunggang motosikal dilaporkan maut dalam kejadian kemalangan di Lebuh Raya Tun Dr. Lim Choong Eu menghala ke pusat bandar di sini pagi tadi.

RAKAMAN VIDEO ADA DI BAWAH SEKALI

Tiga mangsa dilaporkan meninggal dunia di tempat kejadian dipercayai akibat kecederaan parah pada badan dan kepala kira-kira pukul 5 pagi tadi.

Manakala seorang lagi meninggak ketika rawatan di hospital.

selamat dikebmi malam td selamat dikebmi malam td selamat dikebmi malam td selamat dikebmi malam td

Bagaimanapun, dua penunggang motosikal lagi dilaporkan mengalami kecederaan dan kini menerima rawatan di Hospital Pulau Pinang.

Kesemua mereka dikatakan berusia dalam lingkungan 20-an selain dua daripadanya merupakan adik-beradik.

selamat dikebmi malam td

Ketika itu, ramai sanak-saudara dan kenalan mangsa berkumpul di pekarangan Jabatan Forensik Hospital Pulau Pinang.

selamat dikebmi malam td selamat dikebmi malam td selamat dikebmi malam td selamat dikebmi malam td selamat dikebmi malam td selamat dikebmi malam td selamat dikebmi malam td selamat dikebmi malam td selamat dikebmi malam td selamat dikebmi malam td

Jenazah bapa muda selamat dikebumikan

Jenazah rakan pasangan kembar yang terlibat dalam kemalangan melibatkan lebih lima motosikal di Lebuh Raya Tun Dr. Lim Choong Eu, menghala ke pusat bandar ini pagi tadi, Muhammad Eizreel Muhamad Roszadi, 25 selamat dikebumi malam tadi.

Bapa kepada dua cahaya mata iaitu Nur Qisya Eizreel, 8, dan Nur Diyana Mikayla, 4, dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Masjid Al-Huda di Sungai Ara kira-kira pukul 10 malam.

Pasangan kembar tersebut ialah Muhamad Shazwan Hakim, 22, juga maut maut di tempat kejadian dan Muhamad Shazwan Hafis, 22, mengalami cedera parah.

Dianggarkan lebih 150 rakan dan sanak-saudara hadir mengiringi jenazah Muhamad Eizreel yang juga anak sulung daripada dua beradik itu.

Isterinya, Norhanazielah Hanazi, 28, berkata, dia reda dengan pemergian suaminya meskipun dia kini dalam keadaan sarat mengandung sembilan bulan.

“Bertambah sedih apabila melihat anak-anak kecil menangis bila beritahu yang bapa mereka sudah tiada,” katanya ketika ditemui Kosmo! di sini.

Terdahulu, kemalangan yang kira-kira pukul 4.30 pagi itu melibatkan empat maut manakala tiga lagi mengalami kecederaan.

Mangsa lain yang terkorban dalam nahas terbabit ialah Ahmad Haikal Naif Ahmad Nazrul ,19 dan Muhammad Harith Zikri Yusnizar, 17. – KOSMO! ONLINE.

Tonton Video :

Sumber Kosmo, Mamu Jarum, BH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *