Semasa

Kena Tampar Semasa Umum Diri Hamil, Wanita Pasrah Dicerai Ketika Dalam Pantang Gara-Gara..

Suami merupakan insan yang bertanggungjawab untuk menjaga dan melindungi isteri selepas dinikahinya.

Perjanjian tersebut sudah mulai dilaksanakan selepas ia selesai sahaja melafazkan akad.

RAKAMAN VIDEO ADA DI BAWAH SEKALI

Namun, bukan semua isteri bernasib baik mendapat suami yang boleh menggalas tanggungjawab besar itu memandangkan sikap setiap orang boleh berubah-ubah walaupun sudah lama kita kenali.

wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang

Setelah insiden berkenaan dia telah ditinggalkan dan melalui proses kehamilan serta bersalin tanpa suami disisi memandangkan lelaki itu menyekat nombor telefonnya sehingga mereka sukar berhubung.

Setelah anak mereka dilahirkan, wanita itu mendakwa yang suaminya masih lagi tidak menghiraukan mereka anak-beranak sehinggalah dia diceraikan ketika berpantang.

Walau bagaimanapun, dia yang kini menyandang status ibu tunggal mengakui bahawa kehidupannya berada dalam keadaan yang lebih baik selepas diceraikan.

wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang

Dia juga sedang memulakan hidup baru dan menganggap penceraiannya adalah satu bentuk pengajaran yang cukup luar biasa supaya lebih berhati-hati dalam mengenali seseorang untuk dijadikan sebagai teman hidup.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen yang pelbagai dengan berasa simpati mendengar kisah wanita kuat itu.

wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang wanita reda dicrai dalam pantang

Mereka juga mengakui bahawa seorang wanita yang ingin mencari teman hidup haruslah menyelidik dahulu latar belakang suami supaya tidak menjadi mangsa lelaki tidak bertanggungjawab.

Tonton Video :

Sumber: TikTokĀ @_nabielaa.maaseh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *