Semasa

Budak yg Sergah Lori Konon Nak Buat Content Akhirnya MninggaI Dunia Kena Lenyek

JAKARTA – Trend baharu yang tular di media sosial Indonesia dikecam kerana mendorong sebilangan remaja melakukan aksi berbahaya dengan melompat di hadapan lori yang sedang bergerak  sehingga mengakibatkan kematian.

RAKAMAN VIDEO KEJADIAN ADA DI BAWAH SEKALI

Menurut  portal berita Coconuts, beberapa rakaman video memaparkan remaja melakukan aksi berbahaya itu menjadi tular, malah ada antara mereka yang maut  dilanggar lori.

Buat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ Lori

Satu kejadian yang berlaku minggu lalu menyaksikan seorang remaja berusia 18 tahun dari Tangerang, wilayah Banten mati selepas melompat di hadapan sebuah lori yang sedang bergerak laju.

Buat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ Lori

Sejurus lori itu berada hampir dengan mereka, ketiga-tiga remaja itu cuba mengelak, namun malang bagi mangsa kerana dia gagal melakukan demikian.

Dia dilaporkan mati di tempat kejadian akibat dirempuh dan digilis lori tersebut.

Pemandu lori dilaporkan ditahan untuk membantu siasatan.

Sementara itu, di Bandung, satu lagi kejadian serupa berlaku, di mana dua remaja lelaki dilihat melompat di hadapan sebuah lori yang sedang bergerak laju di sebatang jalan di bandar tersebut.

Seorang daripada mereka berjaya mengelak daripada dilanggar namun rakannya berusia 14 tahun dilanggar lori tersebut.

Polis berkata, kemalangan itu menyebabkan tempurung kepala mangsa retak selain giginya turut patah. Dia masih dirawat di hospital, kata polis.

Buat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ Lori

Buat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ LoriBuat Konten ‘Sergah’ Lori

Tonton Video:

Sumber Kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *