Semasa

Penat Jaga dan Nyusukan Bayi 3 Bulan, Akhirnya Terjadi Sesuatu kpd Ibu Muda ni Di Sekolah

Perkahwinan di usia muda bukanlah perkara baru dalam kalangan masyarakat kita. Malah, ada yang masih bersekolah namun sudah mempunyai cahaya mata.

Baru-baru ini, tular perkongsian seorang pengguna TikTok ini yang juga ibu muda berkongsikan kisahnya yang tertidur di dalam kelas kerana penat berjaya malam menjaga anaknya berusia 3 bulan.

Video yg tular itu telah mendapat reaksi pelbagai lapisan netizen. Rata-rata mereka berasa kasihan melihat keadaan ibu muda tersebut.

Rakaman Video ada si Bawah Sekali

Menerusi video dikongsikan menggunakan nama akaun @leaarissa itu, memaparkan dia perlu menahan rasa mengantuk menjaga anak meskipun keesokan harinya perlu ke sekolah pula.

Perkongsiannya itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Meskipun ada yang mempersoalkan keputusan untuk memiliki anak di usia muda, namun ada yang memberikan kata-kata semangat.

Kata netizen lagi, sememangnya sukar untuk bergelar seorang ibu dalam masa yang sama masih belajar, namun mereka mendoakan agar ibu muda itu terus kuat dalam meneruskan pelajaran.

SUMBER: TikTok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *