Semasa

Setahun Tak Jumpa Anak² dan Isteri di Sabah, Shuk Pasrah Redah Jumpa Mereka Namun Ini yg Berlaku

Sejak tahun lalu, hangat diperkatakan mengenai rumah tangga Shuk Sahar apabila isterinya, Rossa Sera sering berkongikan luahan hati serta mendedahkan wujudnya orang ketiga.

Seperti semua tahu, Sera bersama dua anaknya menyambut raya di Sabah dan tidak beraya bersama Shuk.

Diruangan komen, rata-rata netizen tersentuh melihat perkongsian tersebut. Kata netizen, kasih sayang ayah dan anak-anak hingga ke akhir hayat.

Dalam pada itu, ada yang memberikan komen sindiran mengatakan jika sayangkan anak sebagai bapa tidak akan melakukan perkara yang melukakan hati mereka.

Baru-baru ini, perkongsian Sera menjadi perhatian ramai apabila memuat naik mesej perbualannya bersama Shuk yang bertanyakan mengenai baju raya mereka anak beranak.

Difahamkan, Shuk beraya bersama keluarga di kampung halaman, di Penang, manakala Sera bersama anak-anak beraya di keluarganya di Sabah.

Setahun Tak Jumpa Anak² dan Isteri, Shuk Pasrah Redah Jumpa Mereka Namun Ini yg Berlaku

Menjawab persoalan netizen, Sera berkata dia dan Shuk masih berhubung baik dan berkawan demi anak-anak serta tidak bergaduh seperti yang didakwa.

Kata Sera lagi, meskipun mereka sekeluarga tidak beraya bersama namun dia akan tetap pastikan baju raya anak-anak sedondon dengan bapa mereka serta memohon untuk mendoakan yang baik-baik.

Terdahulu, Serra mengakui ada ke Mahkamah Syariah Kuala Lumpur Jalan Duta, namun merahsiakan tujuannya ke sana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *