Info Keluarga

Tak Mahu Mngaku Anak, Lagenda BoIa Sepak Selangor ini CERAlKAN Bini yg Sarat HamiI

Konflik rumah tangga antara bekas pemain bola sepak Selangor dengan isterinya, Amalia kembali menjadi perbualan hangat netizen

Ini apabila bekas atlet berkenaan berasa ragu mengenai status anak kandungnya.

Sebelum ini sudah ada ura-ura yang pasangan tersebut mulai retak menanti brlah.

Mereka juga dikhabarkan telah mendirikan rumah tangga pada 2018 sebelum hubungan mereka mula menjadi tidak sehaluan.

Walau bagaimanapun, Bambang Pamungkas dan Amalia membuat keputusan untuk berpisah secara baik ketika bekas isterinya itu hamil anak kedua.

Bukti Ujian DNA Menunjukkan yang anak itu adalah..

Lagenda BoIa Sepak Selangor ini Cerikan

Lagenda BoIa Sepak Selangor ini Cerikan Lagenda BoIa Sepak Selangor ini Cerikan Lagenda BoIa Sepak Selangor ini Cerikan Lagenda BoIa Sepak Selangor ini Cerikan Lagenda BoIa Sepak Selangor ini Cerikan Lagenda BoIa Sepak Selangor ini Cerikan Lagenda BoIa Sepak Selangor ini Cerikan Lagenda BoIa Sepak Selangor ini Cerikan Lagenda BoIa Sepak Selangor ini Cerikan Lagenda BoIa Sepak Selangor ini Cerikan Lagenda BoIa Sepak Selangor ini Cerikan Lagenda BoIa Sepak Selangor ini Cerikan Lagenda BoIa Sepak Selangor ini Cerikan

Perpisahan mereka membuatkan bekas isterinya berasa geram kerana Bambang mungkir janji dan tidak bertanggungjawab terhadap anaknya.

Selain itu, dia juga pernah berjanji untuk memberi nafkah bulanan, berjumpa sebulan sekali dan membuat panggilan video dua kali seminggu kepada anaknya

Namun, wujudnya dakwaan yang mengatakan anak keduanya itu bukanlah darah daging bekas pemain bola sepak berkenaan membuatkan Amalia nekad untuk melakukan ujian DNA.

Ianya untuk membuktikan bahawa anak itu adalah anak kandung mereka berdua.

Lagenda BoIa Sepak Selangor ini Cerikan

Hasil ujian DNA mendapati bahawa anak tersebut merupakan anak kepada Bambang, namun bekas atlet terbabit terus menafikan status anak kandungnya itu.

“Saya harap Bambang menamatkan drama ini. Hati Bambang sebenarnya tahu yang anak-anak itu adalah anak kandungnya.”

Dalam pada itu, pihak mahkamah memutuskan bahawa status anak mereka gagal dibuktikan kerana mereka telah berkahwin secara rahsia tanpa wali.

Dan dikurniakan dua orang cahaya mata hasil daripada perkahwinan tersebut.

“Anak tersebut tak terbukti anak dari kedua belah pihak. Maka tuntutan hak asasi anak dan mata pencarian anak ditolak oleh panel hakim.”

Sumber : Suara.com, Pop Grid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *