Keluarga

Gara² Ingin Sorokkan Hbgn Terlarang, Instafemes ini Sanggup B4K4R Bayi Mereka yg Baru Iahir

Seorang bayi perempuan yang baru dilahirkan dipercayai telah dib4kar di Desa pada hari Rabu lalu.

Siasatan yang dilakukan oleh pihak p0lis menunjukkan bahawa bayi yang baru sehari dilahirkan itu telah dib4kar hidup-hidup.

Mereka juga mengesyaki bahawa bayi itu adalah hasil daripada hubungan haram.

Dan pelaku yang merupakan seorang instafemes sengaja membuang serta memb4kar bayi itu untuk ‘menghapuskan bukti’.

Memetik laporan pihak forensik, para penyiasat menemui tumpahan minyak tanah di lokasi itu dengan sisa kayu bakar masih berbau minyak tersebut.

Mereka juga mengesyaki bahawa itu adalah hasil

Mereka juga mengesyaki bahawa itu adalah hasil

Mereka juga mengesyaki bahawa itu adalah hasil Mereka juga mengesyaki bahawa itu adalah hasil Mereka juga mengesyaki bahawa itu adalah hasil Mereka juga mengesyaki bahawa itu adalah hasil Mereka juga mengesyaki bahawa itu adalah hasil Mereka juga mengesyaki bahawa itu adalah hasil Mereka juga mengesyaki bahawa itu adalah hasil Mereka juga mengesyaki bahawa itu adalah hasil Mereka juga mengesyaki bahawa itu adalah hasil Mereka juga mengesyaki bahawa itu adalah hasil Mereka juga mengesyaki bahawa itu adalah hasil Mereka juga mengesyaki bahawa itu adalah hasil Mereka juga mengesyaki bahawa itu adalah hasil Mereka juga mengesyaki bahawa itu adalah hasil Mereka juga mengesyaki bahawa itu adalah hasil Mereka juga mengesyaki bahawa itu adalah hasil

Turut ditemui di tempat kejadian adalah sepasang selipar yang diselaputi lumpur, dianggarkan saiz sederhana milik wanita.

Berdasarkan pengamatan di tempat kejadian, pelaku disy4ki menghimpunkan kayu yang dicari di sekitar l0kasi tersebut sebelum b4yi itu dib4kar.

Pihak polis juga mengesyaki bahawa bayi itu dib4kar pada waktu malam kerana keadaan lokasi tersebut pada waktu itu agak sunyi dan jauh dari kawasan perumahan.

Ketua P0lis Desa Sebanen, Kalisat, Jember, Jawa Timur, Indonesia, AKP Sukari, mengatakan bahawa pihaknya bekerjasama dengan bidan di Desa Sebanen, Kabupaten Kalisat dan sekitarnya bagi menyiasat siapakah svspek yang memb4kar b4yi tersebut.

Dia meminta bidan untuk mencatat siapa wanita hamil di kampung itu dan kampung-kampung berdekatan.

Sumber Surya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *