Keluarga

Gadis Muda MninggaI Dunia DigiIis Lori dlm KmaIangan Lnggar Lari Merupakan Seorang Guru Taska

KEMAMAN – Seorang guru tadika wanita maut selepas motosikal dinaikinya terlibat dalam kemalangan dengan kenderaan lain.

Ia dipercayai sebuah lori besar di Kilometer 152, Jalan Kuala Terengganu-Kuantan berhadapan Masjid Sultan Ahmad, Chukai di sini hari ini.

Dalam kejadian pada pukul 1.30 tengah hari itu, mangsa, Nur Qurratu Aini Mohd Azlan, 22, mavt akibat kecederaan parah di bahagian kepala dan badan.

kenderaan berat itu tidak menghentikan kenderaan sebaliknya meneruskan perjalanankenderaan berat itu tidak menghentikan kenderaan sebaliknya meneruskan perjalanankenderaan berat itu tidak menghentikan kenderaan sebaliknya meneruskan perjalanankenderaan berat itu tidak menghentikan kenderaan sebaliknya meneruskan perjalanankenderaan berat itu tidak menghentikan kenderaan sebaliknya meneruskan perjalanankenderaan berat itu tidak menghentikan kenderaan sebaliknya meneruskan perjalanankenderaan berat itu tidak menghentikan kenderaan sebaliknya meneruskan perjalanan

Ketua Polis Daerah Kemaman, Superintendan Hanyan Ramlan berkata, motosikal dinaiki Nur Qurratu Aini dipercayai bergesel dengan sebuah lori sebelum dia terjatuh ke atas jalan raya.

“Mangsa kemudiannya dipercayai digilis hingga maut oleh lori berkenaan.

Begitupun, kenderaan berat itu tidak menghentikan kenderaan sebaliknya meneruskan perjalanan dipercayai menghala ke pusat bandar (Chukai),” katanya ketika dihubungi Kosmo! di sini hari ini.

Hanyan berkata, siasatan lanjut untuk mengenal pasti lori terlibat dan punca sebenar kemalangan sedang giat dilakukan.

kenderaan berat itu tidak menghentikan kenderaan sebaliknya meneruskan perjalanankenderaan berat itu tidak menghentikan kenderaan sebaliknya meneruskan perjalanankenderaan berat itu tidak menghentikan kenderaan sebaliknya meneruskan perjalanankenderaan berat itu tidak menghentikan kenderaan sebaliknya meneruskan perjalanankenderaan berat itu tidak menghentikan kenderaan sebaliknya meneruskan perjalanankenderaan berat itu tidak menghentikan kenderaan sebaliknya meneruskan perjalanan

Beliau meminta orang awam yang menyaksikan atau mempunyai maklumat berhubung kemalangan maut berkenaan agar tampil untuk membantu siasatan polis.

kenderaan berat itu tidak menghentikan kenderaan sebaliknya meneruskan perjalanan

Salam takziah diucapkan buat seluruh keluarga dan rakan kenalan arwah. Semoga tabah menghadapi dugaan ini. Alfatihah..

Sumber kosmo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *