Keluarga

‘Mama Pergi Tak Kembali’ Lagi Kmlangan Mavt Ketika Berbasikal, Zirah DigiIis Ketika Dalam Perjalanan

Sik : Seoarang penga.yuh basikal, Nor nazirah Jamaluddin, 41 mavt setelah basikal yang ditungganginya bergeseI dgn sebuah Iori batu.

Kemudian terjtuh dan digiIis Iori berkenaan, Kejadian dikatakan berlaku sekitar jam 9.00 pagi.

Ketika kejadian, 2 anggota BSYJM berada di lokasi dan smpat memberikan bntuan awal.

Bagaimana pun, mngsa yang prah dari bahagian pinggang hingga kaki disahkan mninggaI dunia sejurus pasukan paramedlk tiba.

Mama Prgi Dulu Nazirah Temui

Mama Prgi Dulu Nazirah Temui

Mngsa dikatakan sedang mengayuh basikal berseorangan dari arah jeniang, Sebaik sampai di slmpang tiga kampung KiIang Ubi, sebuah Iori batu dari arah kg begia dipercayai menyusur keIuar dari simpang berkenaan dan menggiIis mngsa.

Berdasarkan makIumat rakan BSYJM, mngsa kebiasaannya menga.yuh basikal berdua bersama seorang lagi sepupu beliau namun pada hari kejadian, sepupu beliau tldak turut serta.

Mama Prgi Dulu Nazirah Temui

Beliau mninggaIkan seorang anak dan suami yang bekerja sebagai peniaga di sungai petani kedah, Untuk rek0d, kawasan berkenaan kerap kali menca.tatkan kemaIangan ma.ut.

Mama Prgi Dulu Nazirah Temui

Beberapa bulan lalu, seorang penu.nggang m.aut apabila motorsikal yg ditun.gganginya terba.bas dan meIanggar pembahagi slmpang di lokasi yg sama.

Jnzah mngsa dihantar ke unit f0rensik Hspital Sik untuk be.dah si.asat, Tkziah kepada seluruh keluarga allahyrhamah. Semoga syurga tempatnya. Al fatihah.

Sumber: astro awani

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *