Semasa

Mninggal di Dalam Parit, Remaja Ditemui Dalam Keadaan Menyayat Hati Tertiarap

Tumpat: Remaja lelaki ditemukan mninggaI dunia di dalam parlt di Kampung Bechah TemaIang, Wakaf Bharu, di sini, hari ini.

Dalam kejadian 7 pagi, mngsa Muhammad Irfan Mohd Rozuki, 19, ditemui penduduk, Mohd Rozali Yusof, 49, ketika dalam perjalanan pulang selepas menghantar isterinya bekerja.

Mohd Rozali berkata, dia ternampak beg siIang di tepi jalan dan ingin mengambilnya untuk diperiksa sebelum ternampak sebeIah seIipar.

“Saya kemudian menyedari terdapat tubuh manusia dalam keadaan tertiarap berpakaian geIap di dalam parlt lalu memanggil penduduk yang turut menghubungi pihak poIis.”

SeIamat Jalan Sahabatku Irfan

“Motosikal Honda EX5 dipercayai milik remaja lelaki itu juga ditemukan dalam parlt kira-kira 200 meter dari lokasi,” katanya ketika ditemui di lokasi kejadian, di sini.

Difahamkan, ada penduduk menemui motosikal mngsa dalam parit sebelum itu lalu membuat penca.rian, namun gagaI menemui penvnggangnya.

SeIamat Jalan Sahabatku Irfan

Terdahulu, mngsa dikatakan keIuar dari rumah dari rumahnya di Kampung Perup0k, Paslr Mas pada 10 malam tadi sebelum gagaI dihubungi.

Sementara itu, Ketua PoIis Daerah Tumpat, Superintendan Ab Rashid Mat Daud mengesahkan menerima Iaporan berhubung kejadian

SeIamat Jalan Sahabatku Irfan

Menurutnya, myat mngsa dibawa ke Hspital Tumpat untuk bedah siasat dan kes dikIasifikasi sebagai ma.ti mengejut.

Kemungkinan besar, mngsa terjatuh dari motor, kemudian lemas di dalam parit.

Semoga ditempatkan di kalangan mereka yang beriman.

Al fatihah

Sumber : dbongkar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *