Semasa

Sedang Baiki Lampu, Jurutera Terjatuh Dari Tngkat 28 Kondominium dan MninggaI di Tempat Kejadian

Saya tergamam melihat lelaki jtuh betul-betul di depan mata, demikian kata seorang pe­ngawaI keseIamatan mengenai kem4tian seorang jurutera syarikat minyak dan gas.

Selepas terjtuh dari tingkat 28 sebuah kondominium di Jalan Genting Klang, Setapak di sini kelmarin.

Lelaki yang mahu dikenali sebagai Raj berkata, selepas melihat mngsa terjtuh, dia segera menghampiri lelaki itu, namun tdak bergerak dipercayai sudah mnnggal dunia.

Dalam kejadian pada pukul 10 pagi itu, mngsa, Shahrul Ezrin Mohd. Rashid, 29, ditemui meninggaI dunia di Kawasan kondominium terbabit.

Sebak Iuahan isteri tersayang, keluarga dan insan insan yang mengenali arwh yang disifatkan mereka sebagai seorang insan yang amat baik dan amat disenangi rakan rakan.

Terima kasih sayang untuk segalanya. Saya akan menghargai setiap saat.

Selamat tinggal separuh lagi saya, BFF saya, Rakan sekerja saya semasa WFH, teman makan tengah hari saya, hero Seleena, SEGALANYA saya.

Cintaku padamu tiada penghujungnya Sayang. Al fatihah – Syaza Salihudin.

“Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera, Adik Saya Shahrul Ezrin Telah kembali Kerahmatullah, Mohon Doakan Beliau Ditempatkan Dikalangan Org Org yang Beriman Dan Soleh we will miss you inn Al Fatihah. 

Innalillahi wainnailaihirajiun.

اللَّهُمَّ اغْفِرْ لَهُ وَارْحَمْهُ وَعَافِهِ وَاعْفُ عَنْهُ، وَأَكْرِمْ نُزُلَهُ، وَوَسِّعْ مُدْخَلَهُ،

Mohon sdekahkan Al Fatihah kepada sepupu saya Shahrul Ezrin Bin Mohd Rashid yang baru sahaja meninggaIkan kita pagi ini.

Fyi, utk mengelak kekeliruan, kematian bkn disebabkan cvd, Tapi arwh terjtuh dari tingkat 28 rumahnya ketika sedang repair lampu.

Ya Allah ampunilah dia, rahmat1lah dia, maafkanlah dia, ampunilah kesalahannya, muliakanlah kematiannya, lapangkanlah kbur nya, Innalillahi wainnailaihirajiun.

Semoga arwh ditempatkan dikalangan orang orang yang beriman, Aamiin, semoga tenang disana. Kerinduan bertukar kesdihan.- Abang Mngsa

Jn4zah selamat disem4dikan semalam semoga keluarga arwh tabah yang maha esa lebih sayangkan arwh, insan yang baik Allah sayang. Al fatihah.

melihat lelaki jtuh betul-betul di depan mata

Beliau Mninggal terjatuh dari tingkat 28 waktu sedang repair lampu rumah beliau – MAn Kg BAru.

Jn4zah selamat disem4dikan semalam semoga keluarga arwh tabah yang maha esa lebih sayangkan arwh, insan yang baik Allah sayang. Al fatihah.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *